You are currently viewing ELEKTRONIKOS VARŽYBOS

ELEKTRONIKOS VARŽYBOS

Štai ir baigėsi Kauno miesto ugdymo įstaigų mokinių elektronikos varžybos. Vyresnių klasių vaikinai iš įvairių miesto mokyklų ir gimnazijų susirinko pasitikrinti fizikos žinių, sumontuoti veikiantį elektroninį prietaisą.

Netikėta ir smagu, kad į varžybas atvyko dalyvių iš Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos. Nors amžiumi Erikas Budrys buvo jauniausias, pademonstravo puikias fizikos teorijos žinias, o praktinės užduoties rungtyje buvo penktas. Norisi paminėti KTU inžinerijos licėjaus mokinį Simoną Burneikį. Jo rezultatai varžybose vos vienu tašku skyrėsi nuo prizinės vietos laimėtojo!

Visada smagu sveikinti prizines vietas iškovojusius jaunuolius. Šios dienos varžybose pirmą vietą garbingai iškovojo Dominykas Krasauskas, ilgametis moksleivių techninės kūrybos centro elektronikos būrelio narys. Antros vietos apdovanojimą pelnė Augustas Stankevičius, KTU inžinerijos licėjaus mokinys. Trečioje vietoje sveikinome moksleivių techninės kūrybos centro elektronikos būrelio narį Jorį Pevcevičių. Dėkojome ir mokytojams, paruošusiems jaunuolius varžyboms. Kitus varžybų dalyvius
apdovanojome padėkomis ir priminėme apie būsimą susitikimą naujais mokslo metais – ateinantį rugsėjį.